_____
Datum OrganisatieProject
v.a. januari 2019 PA OnlinePrano werkt als sub-contractor voor PA Online en verzorgt voor Infinityquest.co.uk (IT Recruiter) de ondersteuning in de acquisitie van klanten in Nederland.
12 nov 2018 Emma HandsonPrano werkt als sub-contractor voor Emma Handson en verzorgt de verslaglegging van vergaderingen van diverse pensioenfondsen.
18 sept 2018 LAVONNPrano ondersteunt LAVONN Haarmode in een nadere professionalisering van de werkprocessen van de onderneming.
26 juni 2018 UVO verslagleggingPrano heeft voor St. Jeugdbescherming regio Amsterdam de UVO ondersteund van een complex dossier.
31 mei 2018 Bijeenkomst Integriteit Bestuur en interne toezichthouderPrano heeft voor de Onderwijsbestuurdersvereniging deze themamiddag georganiseerd.
26 februari 2018 Strategie-dag CAO partners: “Vernieuwe insteek CAO Bestuurders”Prano heeft voor VTOI de verslaglegging gedaan.
2 nov 2017 Kennisbijeenkomst Prano heeft voor Kompaan en De Bocht een kennisbijeenkomst georganiseerd over medicalisering van kinderen in de pleegzorg.
30 okt 2017 Onderzoeksopdracht Prano heeft de opdracht ontvangen te analyseren in welke mate cliënten tevreden zijn over het dienstenaanbod, er aanvullende behoeftes zijn en of er binnen de cliëntengroep ideeën leven waarmee de aanbieder de zorg kan verbeteren. 
27 sept 2017 Verslaglegging Cliëntenraad VergaderingPrano heeft de opdracht ontvangen om een verslag te maken van een van de CR vergaderingen. 
22 mei 2017 Verantwoordingsdag V-100 Op uitnodiging van de Nederlandse Vereniging van Pleegzorg heeft PRANO deelgenomen aan het V-100 project van de Verantwoordingsdag 2017 in de Tweede Kamer. Daarbij heeft PRANO een vraag geformuleerd die is doorgeleid naar de plenaire debatten over pleegzorg. 
29 jan 2017 Notitie Professioneel Onderwijsbestuur: de route naar een register?Op verzoek van de OBV heeft PRANO een notitie geschreven waarin de voor- en nadelen van een bestuurdersregister worden geanalyseerd. Zie rapport: Met een Register naar de professionaliteit van Onderwijsbestuurders? 
 
17 nov 2016 lezing Panta Rhei, data stromen, organisaties veranderenVoor bestuur, raad van toezicht en MR van SG De Nieuwe Veste is een lezing gegeven over de uitdaging van het aanpassen van informatiestromen tijdens de omslag van een hierarchisch organisatiemodel naar een netwerk-organisatiemodel. 
7 okt 2016 workshop “Lessen van de afrekencultuur”Op het Lerarencongres 2016 assisteerde PRANO bij de workshop over Leerwinst en Toegevoegde waarde in het onderwijs. 
23 sept 2016 interactieve lezing Big Data, kansen en knelpunten Als onderdeel van de reeks “Thema’s die ertoe doen” van het ROC van Amsterdam en het ROC van Flevoland wordt het thema Big Data belicht in de context van het MBO-onderwijs.  Verslag van ROCvA 
16 sept 2016 workshop Big Data, kansen en knelpuntenDit jaar had het Festival van het Leren als hoofdthema de volwasseneducatie. In de workshop van PRANO is, na een inleiding op het fenomeen Big Data in het algemeen, ingegaan op de maatschappelijke effecten van Big Data voor de volwasseneducatie.